Over NESTEA

 

NESTEA maakt verfrissende ijsthee met natuurlijke smaken. NESTEA bevat thee extracten van theebladeren die groeien op met zorg geselecteerde plantages. 

Wij zijn begonnen in 1948 en er is sindsdien veel gebeurd. Toch volgen we nog steeds dezelfde filosofie die we sinds het begin hebben gehad: help mensen een taste of freedom te vinden, elke verfrissende slok weer.

 

history-02

Wat bedoelen jullie met ‘a taste of freedom’?

 

Je hebt een druk leven. Daardoor staan de dingen die je moet doen af en toe in de weg van de dingen die je wilt doen. Dat is nooit leuk. Soms moeten we daarom dingen weer even in perspectief zetten en genieten van een moment rust.

Wij noemen dat moment a taste of freedom, en dat is wat NESTEA je helpt vinden. Geniet van de koude en verfrissende smaak van heerlijke NESTEA ijsthee en ontsnap voor een momentje, waar je ook bent en wat je ook aan het doen bent. 

NESTEA is beschikbaar in 4 heerlijke smaken, elk gemaakt met een unieke mix van fruitsmaken. Sommigen herinneren aan een tropisch regenwoud en zandstranden. Anderen brengen je gedachten naar frisse, groene bergen. Probeer het vandaag en vind jouw eigen taste of freedom!